Anmäl dig till Utvecklingskraft 2019 nu!

Från och med idag, 11 mars, är det möjligt att anmäla sig till Utvecklingskraft 2019, oavsett om du är deltagare, föreläsare, posterpresentatör eller utställare. Registreringen är öppen till och med 13 maj. Fram till det datumet är det möjligt att göra avbokningar med full returrätt, därefter är det endast möjligt att överlåta sin bokning till en annan person.

När du gör en anmälan är det viktigt att du anger ett mobilnummer som är knutet till den personen som ska anmälas, eftersom vi kommer att skicka ut en länk med personligt program till det angivna mobilnumret. Detta görs ett par dagar innan konferensen börjar.

Intresseanmälan After Conference

Som avslutning på konferensens första dag, 27 maj, kommer vi att erbjuda möjligheten att fortsätta att mingla på en så kallad After Conference. Den kommer att äga rum på någon restaurang i centrala Jönköping. I registreringsformuläret kan du ange om du är intresserad av att följa med, så att vi kan informera restaurangen.

Presentera ett förbättringsarbete

Det finns fortfarande möjlighet att presentera sitt förbättringsarbete under Utvecklingskraft 2019, som posterpresentatör eller utställare. Deadline för att skicka in sitt underlag är 30 april. Du skickar in ditt underlag via formuläret som du hittar här: Klicka här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *