Nu har kamerorna slocknat – men Utvecklingskraft lever vidare

Efter två mycket lyckade konferensdagar har kamerorna slocknat, tekniken monterats ned och soffan flyttats ut. Men det betyder inte att Utvecklingskraft 2020 är över för det. Här på webbplatsen kommer du att kunna ta del av det mesta av innehållet ändå fram till årsskiftet 20/21, oavsett om du inte hade möjlighet att titta live eller om det är något du vill titta på igen.

De enda programpunkterna som inte kommer att vara publika så länge är Linus Thörnblads föreläsning: Vägen tillbaka. Däremot kommer det efterföljande soffsamtalet med Linus och Peer-representanterna Jessica och Mia att leva kvar. Karl Martindahls föreläsning kommer att finnas tillgänglig till och med tisdag 9 juni  och Helene Näslunds föreläsning kan ni ta del av till och med fredag 26 juni. Har ni inte sett de här två föreläsningarna? Passa på att göra det innan de försvinner!

Rekordstort deltagande

Vanligtvis lockar Utvecklingskraft ca 700 deltagare till konferensen på Elmia i Jönköping. I år har vi haft över 1700 tittare som har varit inne på sidan och följt sändningen, helt fantastiskt. Och det bästa är att konferensen lever vidare.

Tipsa andra om innehållet

Syftet med Utvecklingskraft är att verksamheter inom hälso- och sjukvård, omsorg samt tandvård ska kunna delge sina förbättringsarbeten till andra. Har du sett något som du tycker är värdefullt att föra vidare? Tveka inte att tipsa andra om innehållet!

En ännu tydligare webbplats

Under kommande vecka kommer vi att ändra strukturen på innehållet och ämneskategorisera det istället för att det följer konferensprogrammet. Vi gör den omformningen för att det ska bli lättare för dig som deltagare att hitta de delarna som är mest intressanta för dig, så att du på ett enklare sätt kan plocka russinen ur kakan. Mer information om detta kommer under vecka 23.

Tills vidare kan du se sändningarna i sin helhet under programsidan för respektive dag – 26 maj och 27 maj.