Program

Huvudprogram

Unikt för i år – ingen föranmälan eller registrering krävs. Allt deltagande är kostnadsfritt.

Sveriges största konferens med fokus på förbättringsarbeten inom hälso- och sjukvård och tandvård livestreamas direkt från denna webbplats 26-27 maj, från Region Jönköpings läns utvecklingsenhet Qulturum. En del föreläsningar är inspelade på förhand, några görs live via länk och några är på plats och föreläser direkt från Qulturum.

Mellan programpunkterna guidas du live av programledaren Malin Skreding Hallgren som visar inslag och samtalar med inbjudna gäster.

Deltagandet är kostnadsfritt och kräver ingen föranmälan. Via livestreamen kommer du som deltagare också ha möjlighet att ställa frågor via en chatfunktion.

Tillgänglighet: Programmet sänds utan textning eller tolkning. Detta kan dock läggas till i efterhand för enskilda programpunkter. Vid behov av stöd för ökad tillgänglighet, kontakta Utvecklingskrafts programgrupp via kontaktformuläret på Kontakt-sidan. 

 

Här hittar du programmet för:

spela-in-bildspelbild

Seminarier

Vi kommer att kunna erbjuda dig som deltagare ca 40 förinspelade seminarier. Alla seminarier kommer att publiceras 26 maj och de kommer att vara tillgängliga fram till årsskiftet 20/21. Allt för att du ska ha möjlighet att titta och ta del av alla förbättringsarbeten när du har möjlighet.

Se vilka seminarier som erbjuds här.

Om

Posterutställning

Även om konferensen ställer om och blir digital kommer det fortfarande att finnas en posterutställning. Fördelen är att du som deltagare i lugn och ro kan titta på postrarna när du känner för det.

Posterutställningen kommer att finnas tillgänglig från 26 maj.

header_kontakt

Workshops

Utvecklingskraft 2020 kommer att erbjuda 4 digitala workshops fördelade på 26 och 27 maj. Workshoparna sker i realtid via Zoom och är den enda programpunkten som kräver aktivt deltagande där och då. Ingen föranmälan krävs. Max antal deltagare: 100/workshop.

Här kan du läsa om de workshops vi erbjuder.

RJ-75

Community

Utvecklingskraft har alltid varit ett viktigt forum för nätverkande. För att upprätthålla och ge möjlighet till detta även i år har vi tagit fram en social plattform, en community, där deltagarna kan diskutera seminarier, föreläsningar, utbyta erfarenheter och kontaktuppgifter. Oberoende av om du har haft möjlighet att delta 26-27 maj, eller tagit del av innehållet i efterhand.

Nu är communityn live! Skapa ett konto och logga in idag!