Seminarieföreläsare

Hur lång tid per presentation får jag som föreläsare på Utvecklingskraft 2019?
Som föreläsare på Utvecklingskraft 2019 får du 30 minuter att presentera i ett seminarium.

När är sista inlämningsdatum för underlag till vårt förbättringsarbete till Utvecklingskraft 2019?
DEADLINE ÄR PASSERAD!
Sista inlämningsdatum är den 31 januari 2019, underlaget sänds in via formulär på den här länken: https://form.jotform.com/82471888389982. En bekräftelse på att underlaget är mottaget skickas automatiskt ut till den e-postadress som angivits i formuläret. Besked om förbättringsarbetet är antaget kommer via mail. Har ni frågor, vänligen ta kontakt med programgruppen via: utvecklingskraft@rjl.se

Måste jag som föreläsare anmäla mig till konferensen?
Även som föreläsare måste du anmäla dig till konferensen. Anmälan blir möjlig i februari 2019 och går att hitta på Utvecklingskrafts webbsida. Det är viktigt att du som föreläsare anmäler dig av flera skäl:

Vi behöver veta vilka seminarier du önskar delta i utöver det du föreläser i. Bocka även i det seminarium som du föreläser i.

  • Vi behöver veta om du behöver specialkost.
  • Vi behöver veta om du kommer att delta i konferensens båda dagar.
  • Vad kostar det för mig som föreläsare att delta på Utvecklingskraft?

En föreläsare per presentation går kostnadsfritt den dagen de föreläser. Är det fler än en föreläsare per presentation kommer föreläsare 2,3 och 4 etc att bli fakturerade ordinarie konferensavgift.

Vad finns det för teknik i föreläsningsrummet?
Varje konferensrum har en dator, projektor, mikrofoner och högtalare. Behöver du något utöver detta ber vi dig skicka ett mail till utvecklingskraft@rjl.se.

Kommer min presentation att publiceras på Utvecklingskrafts webbsida?
Ja, alla presentationer från konferensen Utvecklingskraft kommer att bli publicerade i pdf-format på Utvecklingskrafts webbplats. Var god se till att allt som inte får publiceras är borttaget ur din presentation. Prata med personalen i receptionen så hjälper de dig.